آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 72تعداد صفحات کتابچه مقالات: 417
تعداد نمایش مقالات: 27412
اولین همایش ملی گیاهان و داروهای گیاهی، طب سنتی و سلامت جامعه در تاریخ ۲۰ مهر ۱۴۰۱ توسط دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان ، در شهر دامغان برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات اولین همایش ملی گیاهان و داروهای گیاهی، طب سنتی و سلامت جامعه مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - MedicalRef
مقالات پذیرش شده در اولین همایش ملی گیاهان و داروهای گیاهی، طب سنتی و سلامت جامعه
نانو زئوسیلیکات پتاسیم ,راهکاری نوین جهت افزایش مقاومت غلات استراتژیک به آفات ,بیماریها و تنش های محیطی
بررسی ترکیبات فلاونوئیدی گیاه دارویی علف مار (Capparis Sp.)
ارزیابی تاثیر روش های خشک کردن و ارتفاع از سطح دریا بر کمیت و کیفیت برخی مواد موثرهاسانس آویشن کوهی((Thymus kotschyanus
ارزیابی صفات مورفولوژیکی گیاه دارویی گزنه (Urtica dioica L.) در منطقه رویشی مشگین شهر
بررسی فیتوشیمیایی عصاره آبی گیاه شنگ (Tragopogon collinus) جمعآوری شده از منطقه رویشی مشگینشهر و تاثیر ضد میکروبی غلظتهای مختلف آن بر روی برخی از باکتریهای شایع دهان و دندان
مطالعه فیتوشیمیایی عصاره پونه (Mentha longifolia L.) منطقه رویشی مشگین شهر و تاثیر آنتی باکتریال آن بر روی باکتریهای شایع دهانی
بررسی فیتوشیمیایی عصاره گیاه دارویی گزنه (Uritica dioica L.) جمع آوری شده از منطقه رویشی مشگین شهر و اثرات ضد میکروبی آن بر روی برخی از باکتریهای شایع دهان و دندان و مقایسه با داروی نیستاتین و کلرهگزیدین
تاثیر اسید سالیسیلیک برروی بعضی عوامل بی کیفیت شدن (مشکلات فیزیولوژیکی) پسته
محیط کشت هورمونی بهینه سازی شده جهت باززایی مستقیم گیاهچه های بادام تلخ ( Prunus(amygdalus
بررسی میزان چربی و خاکستر در سه رقم پسته احمدآقایی، عباسعلی و کله قوچی در دامغان و سبزوار
اثر بوما دران بر زخم معده
کاربرد های ایزوفلاون های سویا در دندانپزشکی
بازاریابی داروهای گیاهی ایران با بهره گیری از دانش های هنری
بررسی اثرات سایتوتوکسیک ریشه گیاه مریم گلی رودباری بر روی سلول های MCF۷
ارزیابی کود موردنیاز باغات پسته براساس پتانسیل تولید
اثر محلول پاشی سیلیکات پتاسیم درپسته دررقم شاهپسند
بررسی اثر ضد قارچی اسانس تعدادی از گیاهان دارویی بر قارچ Verticillium dahliae عامل بیماری پژمردگی ورتیسیلیومی پسته
تاثیر هپتاگلوکونیک اسید بر صفات رویشی و فیزیولوژیکی گیاه دارویی رازیانه(Foeniculum vulgare Mill.) تحت تنش شوری
بررسی خصوصیات اکولوژیکی رویشگاه گونه دارویی کلپوره (Teucrium polium) در بوم سازگان مرتعی شهرستان فردوس
بررسی ویژگی های بیوشیمیایی خاک در کشت زعفران تحت تاثیر شوری بلندمدت
مطالعه کارایی اسانسهای گیاهان دارویی در زراعت
مروری بر ریز پوشانی (انکپسولاسیون) برخی از گیاهان دارویی در صنایع غذایی
بررسی تاثیرمصرف اسید هیومیک و اسید فولویک بر صفات مرفولوژیکی و جذب برخی عناصر غذایی گیاه فلفل تند
بررسی اثر تنش شوری NACL در گیاه آلوئه ورا “ALOE VERA L.”
ارزیابی اثر ضدقارچی برخی اسانسهای گیاهی علیه قارچهای آسپرژیلوس و پنیسیلیوم
آشنایی با خصوصیات رشدی، اکولوژیکی و دارویی سیاهدانه
بررسی اثرات هیومیک اسید و کود شیمیایی بر عملکرد و عناصر غذایی ذرت علوفه ای
بررسی اثرات تنش آبی و سولفات پتاسیم بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه شلیل رقم سیبی
بررسی اثرات ماده آلی و اسید هیومیک بر جذب عناصر غذایی نیتروژن و فسفر دانه و کاه برنج رقم طارم هاشمی
بررسی اثرات مقادیر مختلف ورمی کمپوست و سولفات پتاسیم بر برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه هلو رقم ردتاپ
مروری بر کاربرد برخی از گیاهان و اسانسهای دارویی در پوششهای خوراکی و نقش آنها در ماندگاری آجیل ها
بررسی اثرات دوگونه تاغ بر خصوصیات شیمیایی اراضی جنوب دشت دامغان
بررسی اثرات کمپوست ،ورمی کمپوست وکود آهسته رهش بربرخی از شاخصهای رشد رویشی و زایشی توت فرنگی
بررسی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره آبی و الکلی استخراج شده از گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) و تاثیر آن بر بهبود ماندگاری دونات تخمیری
بررسی اثر اسانس های گیاهی بر میزان آلودگی به قارچ Aspergillus flavus و آفلاتوکسین در ترمینال فرآوری پسته
مقایسه اثرات عصاره متانولی زنجبیل ( Zingiber officinale) و جلبک اسپیرولینا ( Spirulina (platensis با سیلی مارین ( Silybum marianum ) بر بافت کبد و فاکتورهای خونی در مدل کبد چرب القا شده با تتراکلریدکربن در ماهی کوی
بررسی تاثیر روش خشک کردن و عرق گیری بر میزان عرق استخراج شده از گیاه نعناء فلفلی
مروری بر ترکیبات زیست فعال ماکرو جلبک قهوه ای (Nizamuddinia zanardinii) بومی ایران
پتانسیل ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی گیاهان دارویی در صنایع غذایی
بهینه سازی روش تغلیظ محتوای ساپونینی گیاه کوله خاس با استفاده ار بسترهای مختلف فاز ساکن
بررسی خواص چند گیاه دارویی بر بیماری ها (یک مطالعه مروری)
اثر نیتروپروساید سدیم و پراکسیدهیدروژن بر خصوصیات فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاهچه هایکاسنی (Cichorium intybus L.) تحت تنش شوری
اثر پراکسید هیدروژن بر ویژگی های جوانه زنی بذر کاسنی (Cichorium intybus L.) تحت تنش شوری
بررسی رابطه مدیریت آبیاری تابستانه با بیمارهای بنه زعفران
اثر عصاره دانه اسفند بر فعالیت حیاتی سلولهای تک هسته ای خون محیطی انسان در شرایط آزمایشگاهی
بهبود اقتصاد پسته ایران به عنوان یک محصول راهبردی، از طریق توسعه گردشگری پسته
ارزیابی کود مورنیاز باغات پسته براساس پتانسیل تولید
تولید غذاهای فراسودمند با استفاده از ریزجلبک ها
گیاهان اصلاح شده ژنتیکی: ادراکات عمومی و علمی
Panirak (Malva sylvestris L.) application in dermatology
اثر تنش خشکی و تراکم گیاهی بر ویژگی های فیزیولوژیک، مورفولوژیک و عملکرد گیاه دارویی چای ترش
مکمل غذایی فرآوری شده بر پایه پسته و قارچ صدفی
کشت انتظاری بابونه آلمانی (Matricaria recutita L.) تحت تاثیر بیوچار و کودهای زیستی (میکوریزاآربسکولار و آزوسپیریلوم لیپوفروم)
بررسی تاثیر عصاره چند گیاه دارویی روی پسیل معمولی پسته((Agonoscena pistaciae
بررسی تاثیر تیمارهای مختلف برشکستن خواب و تحریک جوانه زنی بذر استویا
بررسی خاصیت ضد باکتری عصاره دو گونه بومادران (Achillea vermicularis) و Achillea millefollium از منطقه شرف الدین شبستر
نقش ICT در کشاورزی و بهبود اقتصاد (وضعیت معیشتی) روستائیان
بررسی اثر افزودن عصاره های آبی و اتانولی کلم بر ویژگی های اکسایشی همبرگر طی نگهداری آن در یخچال
بررسی مروری زیست شیمی و داروشناختی گیاه دارویی نیل Indigofera tinctoria L.
Salvia sahendica, phytochemical investigation and pharmacological activities
ارزیابی ارقام مختلف پسته به آلودگی ناشی از قارچ توکسین زا
سیاه دانه (Nigella sativa)، عامل درمانی امیدبخش در برابر بیماری کووید۱۹
گیاهان دارویی در درمان بی خوابی سالمندان ؛ یک بررسی سیستماتیک
بررسی تاثیر برخی عصاره های گیاهی بر قارچ عامل بیماری بلایت فوزاریومی سنبله گندم(Fusarium graminearum)
Segador، دروگر چند منظوره
فعالیت ضد باکتریایی اسانس رزماری در برابر برخی از باکتریهای مهم بیماریزای غذایی
گیاهان دارویی
مدل سازی میزان نیتروژن کل گیاه دارویی بابونه در مدیریت مختلف مصرف نیتروژن
تاثیر استفاده از میوه زرشک و چراگاه بر شاخصهای بیوشیمایی خون و صفات لاشه در جوجه های گوشتی
تاثیر میوه زرشک (بربریسز وولگاریس(۱ در دو سیستم بسته و چراگاه بر صفات عملکردی جوجه های گوشتی
بررسی خواص حسی نوشیدنی فراسودمند تهیه شده از جلبک اسپیرولینا
بررسی اثر اسانس های گیاهی بر میزان آلودگی به قارچ Aspergillus flavus و آفلاتوکسین در باغ پسته