آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 111تعداد صفحات کتابچه مقالات: 1652
تعداد نمایش مقالات: 23451
دومین همایش بین المللی کشاورزی، صنایع غذایی و محیط زیست در تاریخ ۵ اسفند ۱۴۰۲ توسط ، دبیرخانه دائمی همایش در شهر همدان برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات دومین همایش بین المللی کشاورزی، صنایع غذایی و محیط زیست مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - MedicalRef
مقالات پذیرش شده در دومین همایش بین المللی کشاورزی، صنایع غذایی و محیط زیست
عوامل موثر بر کیفیت مواد غذایی و بررسی مراحل کنترل کیفیت
بررسی شرایط انبارمانی غلات طی دوره نگهداری
بررسی تاثیر توانایی های آنزیم کاتالاز بر زندگی زنان باردار و بدون جنین
بررسی ارقام گلهای رز خوراکی از نظر مواد معدنی و ترکیبات آنتی اکسیدانی
استخراج و خالص سازی سافرنال در زعفران
ارتباط سازمان های نظارتی بر کیفیت و بهداشت مواد غذایی
نقش شبکه های جمع آوری فاضلاب در تصفیه آن
بررسی آلودگی زباله های دفن شده بر محیط زیست
بررسی قابلیت استفاده از پساب تصفیه خانه های فاضلاب به منظور استفاده در کشاورزی و آبیاری فضای سبز
بررسی کاربرد سیستم گرمایش آب خورشیدی برای مصرف کنندگان در ایران
بررسی و آشنایی با فناوری های نوین در آتش نشانی
بررسی و آشنایی با مخاطرات شغلی آتش نشان
بررسی و تبیین چگونگی اطفا حریق
بررسی و تبیین نازل های آتش نشانی
مطالعه صفات گل رز شاخه بریده دولسه ویتا تحت تاثیر عنصر معدنی کلسیم
هوش مصنوعی در توسعه و بهبود کشاورزی: مروری بر مفاهیم و کاربردها
چالش ها و تهدیدهای زیست محیطی دریاچه ارومیه از نظر پژوهشگران
مطالعه فن آوری های مورد استفاده اینترنت اشیاء در کشاورزی
اصول حفاظت از خاک در زراعت و باغبانی پر خطر
پسماند سبز ، پلی برای توسعه کشاورزی ارگانیک و تولید و اشتغال
کشت زراعی گل گاوزبان در ییلاقات گیلان راهکار مناسبی برای کشاورزی پایدار
کاربرد نانو تکنولوژی در زراعت و کشاورزی (نانو ذرات و نانو مواد و نانوحسگرها )
نقش انواع بسته بندی خرما در ماندگاری و کیفیت آن
شربت ذرت فروکتوز بالا و کاربرد آن در صنایع غذایی
مروری برخواص رئولوژی ماکارونی
مروری بر اختراع فرمولاسیون ژل ضد ریزش موی آندروژنیک با بهره گیری از مایع تخمیری باکتری Lactobacillus paracasei، finasterideو میوه Saw palmetto برنده دیپلم افتخار جایزه اختراعات هندوستان ۲۰۲۱
مروری بر اختراع فرمولاسیون ژل جوانسازی پوست با استفاده از محلول تخمیری شیر بادام ، آب پنیر ، ریشه شیرین بیان و کرم Eisenia fetida برنده تندیس جایزه اختراعات کره جنوبی ۲۰۲۱
مروری بر اختراع فرآیند تولید نوشیدنی پروبیوتیک گیاهی از شیر نخود برای کمک به بهبود بیماران مبتلا به کووید-۱۹ برنده مدال طلای جایزه اختراعات فوشان چین۲۰۲۱
مروری بر اختراع فرمولاسیون کرم سفید کننده و ضد لک پوست با بهره گیری از مایع تخمیری قارچ کامبوجا ، چای سفید و غضروف ماهی مرکب برنده جایزه اختراعات ژنو سوییس ۲۰۲۲
مطالعه میزان آگاهی و مصرف از رژیمهای غذایی توسط جوانان ساکن استان بوشهر-مطالعه موردی
آشنایی با مهمترین ترکیبات ضد تغذیهای مواد غذایی و راهکارهای حذف آنها
مروری بر بسته بندی ظروف فلزی در صنایع غذایی: مواد، شکلها و روشهای نوین
بررسی میزان آگاهی افراد از رژیم غذایی و استفاده آنها از این رژیم ها در کاهش وزن
اثر آبیاری تکمیلی بر برخی صفات مورفولوژیک، عملکرد و اجزای عملکرد گلرنگ
نقش پایدارکننده ها در فرمولاسیون مواد غذایی
تبدیل بحران علف هرز آزولا( Azolla filiculoides )به فرصت تولید خوراک دام و کمپوست در اراضی شمال ایران
بررسی مبارزه بیولوژیک و مبارزه شیمایی باعامل بیماری بلاست در رقم برنج هاشمی گیلان
بررسی عامل بیماری پوسیدگی طوقه در رقم برنج هاشمی گیلان و لزوم ضدعفونی بذر
کاربرد کانی زئولیت در صنایع تولیدی زراعت و باغبانی و پسماند
بررسی جایگاه آزمایشگاه در علم کشاورزی و روند آزمایشگاهی قارچ Epichloe اندوفیتهای تک لپه ای در مطالعات دانش بنیان علوم کشاورزی و لزوم ضدعفونی بذر برنج
مروری بر روشهای تصفیه آب و پساب در صنایع لبنی
بررسی علت وجود تیک عصبی در نوجوانان و تاثیر مواد غذایی و نوشیدنی های مختلف بر روی تیک عصبی
بررسی اثر ذغال بیوچار تهیه شده از کمپوست شهری بر تحمل به خشکی درختچه های توری و ختمی
بازآفرینی در مد و تاثیر آن در ارتقای فرهنگ پوشش
Cold plasma: background, applications and current trends
استفاده از فناوری پلاسمای سرد اتمسفریک در شیرگاو
بررسی آلایندگی محیط زیست در صنعت شیر خشک با تاکید بر ارزیابی چرخه عمر انرژی
استفاده از ترکیبات جدید در جیره غذایی حشرات صنعتی با رویکرد اقتصاد چرخشی (مطالعه موردی: میلورم و مگس سرباز سیاه)
تولید مصالح ساختمانی بیونیک و بیوتکنیک از پسماند زراعی و روستایی و شهری
نکات کلیدی زراعت زعفران در ارتفاعات ییلاقی اشکورات گیلان ومواد موثره زعفران به عنوان مواد اولیه دارویی و صنایع آرایشی بهداشتی
معماری ارگانیک و سبز، الگوی مناسب طراحی معماری و شهرسازی و کشاورزی و محیط زیست
فناوری تولید انرژی از پسماندزراعی و شهری و روستایی (بیوگاز وبیوبرق و سایر انرژی های پایدار تبدیلی )
زراعت گیاهان دارویی ، الگوی مناسب بیابان زدایی و کشاورزی پایدار
اگرو اکوتوریسم (گردشگری در محیط کشاورزی شهری )
مروری بر انواع بستهبندیهای نوین و هوشمند در صنایع گوشت
کاربرد فناوری های نوین در تردکردن گوشت
جداسازی و خالص سازی گروه های باکتریایی آب و رسوب و پساب مخازن پرورش ماهیان خاویاری
بررسی ومقایسه کیفیت آب مخازن پرورشی ماهیان خاویاری وپساب آنها به منظوراستفاده درسیستم بازگردشی
بازآفرینی فضای سبز شهری توسط گونه های گیاهی و دارویی سازگار با اقلیم گرم و خشک (نمونه موردی: شهر صفی آباد دزفول)
رنگدانه های حاصل از منابع دریایی: ویژگیهای شیمیایی و کاربردی
بررسی برخی خواص فیزیکی و حسی لواشک میوه کیوی فراسودمند
بررسی نماتد سیست چغندرقندInvestigation Of Sugar Beet Cyst Nematode
بررسی بیماری لکه سیاه در سیبInvestigation Of Black Spot Disease In Apples
بررسی قارچ گیاهی آنتراکنوز فلفلInvestigation Of Pepper Anthracnose Plant Fungus
اثرات استفاده از فیتاز بر عملکرد، فراسنجه های خونی و مورفولوژی روده ی جوجه های گوشتی و تخمگذار
اثرات استفاده از گیاه دارویی مرزنجوش بر عملکرد، فراسنجه های خونی و مورفولوژی روده ی جوجه های گوشتی و تخمگذار
بیوپلیمرهای کاربردی در بسته بندی نان و محصولات نانوایی
Revolutionizing the Formulation of Plant Probiotic Bacteria: Using Alginate Biopolymer for Encapsulating Probiotic Bacteria to Alleviate Plant Biostresses
ایمنی میکروبی تولید شیر و محصولات لبنی تخمیری در آفریقا
فنآوریهای پیشرفته در بسته بندی و نگهداری مواد غذایی
مدلسازی قابلیت اطمینان سلامت اجزای مکانیکی موتور تراکتور MF۳۹۹ از طریق آزمایشهای آنالیز روغن
مروری بر خواص و کاربرد گرافن اکساید در بسته بندیهای بیوپلیمری فعال زیست تخریب پذیر
بررسی اصلاح پروتئین برای بهبود عملکرد با تمرکز بر استفاده از فرآیندهای فیزیکی، شیمیایی و آنزیمی برای پروتئینهای گیاهی رایج و نوظهور
مطالعه روشهای نوین بسته بندی درصنعت خشکبار
تاثیر مکمل نمکهای صفراوی طیور بر عملکرد رشد و مصرف خوراک جوجه های گوشتی
تاثیر مکمل نمکهای صفراوی طیور بر فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی
تاثیر گندم تقطیری در خوراک بایا بدون آنزیم بر خصوصیات لاشه جوجه های گوشتی
بررسی اثر نوع سیستم پرورش (سیستم قفس یا بستر) بر صفات عملکرد جوجه های گوشتی
مروری بر فرآوری گوشت با فشاربالا: اثرات مولکولی و کاربردهای صنعتی
ارزیابی نسبت هیدروژل به اولئوژل و غلظت ژل کننده بر خواص فیزیکوشیمیایی بایژل های با درجه غذایی
مروری بر اثرات منفی فقر و ناامنی غذایی بر رشد کودک
سامانه پویا بررسی و ارزیابی حیوانات در حال انقراض به صورت بر خط
بررسی کاربردهای عکسبرداری هوایی و سیستم های اطلاعات جغرافیایی
بررسی کاربردهای GIS در مدیریت منابع آب کشور
تاثیر هم افزایی جلبک و باکتری های هتروتروف بر رشد و ترکیب بدن ماهی تیلاپیا نیل در سیستم بیوفلاک
بررسی پارامترهای بهره برداری در فرآیند بیوفیلمی MBSBR جهت حذف دترجنت از فاضلاب شهری
روش های متداول و نوین در افزایش پایداری روغن سیاهدانه
بررسی ماندگاری روغن سیاهدانه و ویژگی های کیفی آن
بیماری های قارچی لوبیا و روشهای مبارزه با آن
بیماری ها ی باکتریایی لوبیا و راه های مبارزه و راهکارهای زراعی
مهندسی گلخانه از طراحی تا اجرا (فوندانسیون و خاک و پی ، سازه ونصب )و حفظ اپتیمم تولید گلخانه ای
بررسی بیماری های قارچی بادام زمینی وروشهای مبارزه
بررسی کشت محصول در اراضی شیب دار و چالش های زیست محیطی آب و خاک و سیلابها
بررسی بیماری های ویروسی لوبیا و روشهای مبارزه زراعی و شیمیایی و بیولوژی
فن آوری ایجاد بانک بذر و حمایت از بانکهای خصوصی بذر و حفظ ژنوم بومی واریته های فون و فلور گیاهی
بررسی کاربرد علف کش بوتاکلر در مزارع برنج ، در قیاس با روشهای ارگانیک و بیولوژیک
بررسی کاربرد باکتری های مفید( نظیر باکتری ( B.t در مبارزه بیولوژیک با کرم و پروانه ساقه خوار برنج
کانی های مهم در عملیات خاک ورزی و کشاورزی و صنایع وابسته
آفات زیستی و بیماری ها و روشهای مدیریت زراعی کلزای روغنیBrassica napus
بررسی روشهای اصلاح زراعی مزرعه ای برنج و معایب و مزایای روش های اصلاح ارقام بذر
Fabrication of magnetic activated carbon for ultrasound-enhanced dispersivemagnetic solid-phase extraction of polycyclic aromatic hydrocarbons from aqueousmedia
Facile preparation of poly ortho-cresol doped nanotitania for solid-phasemicroextraction of dialkyl phthalate esters in bottled waters
مروری بر عملکرد اولئوژل ها در صنایع غذایی
مطالعه تولید اولئوژل، اجزای آن و ساختاردهی نوین در فراورده های حاوی روغن
بیماری ها و عوامل باکتریایی تاثیرگذار بر رشد و عملکرد گندم
بیماری ها و عوامل قارچی تاثیرگذار بر رشد و عملکرد گندم
بیماری ها و عوامل ویروسی تاثیرگذار بر رشد و عملکرد گندم
مدیریت پسماند زراعی و کشاورزی راهکاری برکشاورزی و محیط زیست پایدار
بیماری های قارچی زعفران و روشهای درمان فیزیولوژیکی و شیمیایی و زراعی
طراحی، ساخت و ارزیابی دماغه برداشت نخود با مکانیزم تیغه های برشی
بررسی روش های مختلف برداشت نخود