آمار مقالات کنفرانس
تعداد کل مقالات: 42تعداد صفحات کتابچه مقالات: 381
تعداد نمایش مقالات: 16243
سیزدهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی در تاریخ ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ توسط ، سازمان بین المللی مطالعات دانشگاهی برگزار گردید. شما می توانید برای دریافت کلیه مقالات پذیرفته شده در این کنفرانس به صفحه مجموعه مقالات سیزدهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی مراجعه فرمایید.
کلیه حقوق برای مجموعه سیویلیکا محفوظ است© - MedicalRef
مقالات پذیرش شده در سیزدهمین کنفرانس بین المللی علوم صنایع غذایی، کشاورزی ارگانیک و امنیت غذایی
غیرفعال سازی ویروس های غذازاد با استفاده از پلاسمای سرد
Polymer Films Characteristics for Modified Atmosphere Packaging: A Brief Review
توسعه سواحل مکران با محوریت کشاورزی و شیلات
مقایسه کیفیت و ایمنی محصولات سوسیس و کالباس تولید شده در استان البرز با استاندارد ها
شناخت دانش و نگرش خانواده های شهر شیراز نسبت به مصرف آبزیان با تاکید بر جنبه بازاریابی و عرضه فرآورده های شیلاتی
Potential of vermicompost tea to improve growth, yield and fruit characteristics of strawberry grown hydroponically
بررسی میزان آفلاتوکسین ۱M در شیرخام
اثربخشی باکتری پروبیوتیک در آدامس فراسودمند
Investigation of microbial load of industrial dried vegetables based on cold plasma
بررسی آرد گندم حاوی اینولین بر خصوصیات حسی نان باگت
بررسی فیزیکوشیمیایی ماکارونی فراسودمند حاوی اینولین و بتاکاروتن
ماست پروبیوتیک ایرانی حاوی اسانس سیاه دانه
بررسی کیفی دو رقم برنج دم سیاه و فجر استان گلستان
بررسی خصوصیات رئولوژیکی نان سیب زمینی در طول دوره انبارمانی
تعیین مقدار آفلاتوکسین در پنیر به روش HPLC
تاثیر هیدروکلوئید و کازئینات سدیم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نان تست
غنی سازی ماست با جوانه گندم و برنج با هدف ارتقا ارزش تغذیه ای آن
The Application of Nanotechnology in Food Science and Food Safety
Food authenticity and safety in poultry industry using by molecular biomarker
مهم ترین انواع پپتیدهای ضد میکروبی و کاربرد آنها در صنایع غذایی
ویژگی ها و مکانیسم عمل پپتیدهای ضد میکروبی طبیعی در مواد غذایی
اولین گزارش اثر درمانی داروهای هومیوپاتی در مهار آفت کرم سفید ریشه درختان گیلاس منطقه چهار باغ کرج
Review of Applications and Effectiveness Parameters
مروری بر خواص فیزیکوشیمیایی،تکنولوژیک و درمانی شیر شتر
غیرفعال کردن لیستریا مونوسیتوژنز با عصاره و اسانس دارچین در آب سیب، تولید آب سیب دارچینی
اثر اسانس رزماری بر باکتری لیستریا مونوسیتوژنز در عصاره گوشت بوقلمون
Effect of dietary supplementation of silymarin on performance and behavioral responses of broiler chickens under lead-induced oxidative stress
تاثیر تغییر اقلیم بر امنیت غذایی و راه های کاهش اثرات کاهنده آن بر عملکرد گیاهان زراعی
بررسی وضعیت تراریختگی ذرت و محصولات آن در بازار مصرف شیراز با استفاده از PCR
Evaluation of the role of phages in reducing Salmonella spp. in poultry meat: a systematic review and meta‑analysis
A systematic review and modeling of the effect of bacteriophages on Salmonella spp. reduction in chicken meat
Safety of olibanum as food additive in mice gestation period.(“Effect of olibanum on bone ossification process”)
ایمنی محصولات گوشتی
Optimizing the production efficiency of permeate powder using a spray dryer and evaluating physicochemical properties
مروری بر خواص دارویی و کاربردهای غذایی هسته خرما
بررسی ساختار و رفتار و عملکرد بازار خرما استان سیستان و بلوچستان در ایران
نقش پروبیوتیکها در پیشگیری و درمان بیماری های قلبی عروقی ( CVD )
اثر کود زیستی ورمی کمپوست بر برخی ویژگی های خاک در مزرعه ذرت
کاربرد رادیوایزوتوپها در کشاورزی
بررسی اثر محلول پاشی گیاهان سیب زمینی با تنظیم کننده رشد براسینواستروئید بر ویژگی های فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و غده دهی
بررسی اثر کیتوزان/ ژلاتین، حاوی عصاره سیر وآویشن بر افزایش ماندگاری گوشت مرغ در دمای یخچال
اثر گرمادهی متناوب،چای سبز و اتوکسی کویین بر خصوصیات پس از برداشت سیب رقم گرانی اسمیت